Clinic Interhiva

Dinsdagavond 16 september heeft Ekiep'9 een Clinic gegeven aan Interhiva.

Tijdens de clinic hebben de mannen van Interhiva hebben een indrukwekkende prestatie geleverd, zo hebben zij niet allen een stevig stuk geroeid, ook het roeien zelf zag er super uit.


Roei-clinic Interhiva

Na een korte uitleg van instructeur Wim met bijbehorende roei-instructie zochten de mannen met enthousiasme  een goede plaats in de sloep.

De stuurman Gert-Jan gaf verdere uitleg en vervolgens werd voorzichtig aan de tocht begonnen. De mannen werde onder de bezielende leiding van Gert-Jan steeds enthousiaster en vaardiger in in het gezamenlijk roeien, zoals in bij behorende foto's en video's is te  zien.

Na een stevig potje roeien werd de terugtocht aanvaard en kwamen de mannen vermoeid, maar met een tevreden gevoel de haven weer binnenvaren. Ook werd de officiƫle groet gebracht door het gezamenlijk omhoog zetten van de riemen.


Na het douchen konden de ervaringen onder genot van een hapje en een drankje worden uitgewisseld. Al met al was de avond zeer geslaagd, vooral door de enthousiaste en fanatieke ploeg en waarbij het fantastische weer en de gezellige afsluiting op het terras van "De Kajuit".


Klik hier voor het bekijk van de foto's  en de twee video's.

Hoofdsponsor

Sloepsponsoren