ASRO

12/07/2019

Hierbij een foto van alle deelnemers en vrijwilligers van de Stichting Aangepaste Sport en Recreatie(kort: ASRO) in Ouwehands Dierenpark Rhenen met een roeiriem in de bagage.

 

Hoe zit dat? Nou zo! Op een koude novemberavond sloten de sloeproeiers van Ekiep '9 hun seizoen af met een gezellige avond. De roeiers en hun sponsoren steunen elk jaar een organisatie in de gemeente Barneveld, die zich inzet voor hulpbehoevenden. De ASRO organiseert al ruim 30 jaar elke week een zwemuurtje voor mensen met een beperking.

Op die koude avond ontving de ASRO een roeiriem van de Ekiep, die stond voor een bijdrage van 3.500 euro! En op een prachtige warme dag was daar eindelijk de gelegenheid om alle deelnemers van de ASRO hiervan een gezellige dag te bezorgen en tevens alle vrijwilligers weer eens in het zonnetje te zetten. Iedereen heeft genoten van de eigenzinnige panda's, de gepensioneerde beren, de melancholieke orang oetans en alle andere dieren. De ASRO dankt Ekiep '9 en haar sponsoren nogmaals hartelijk voor de gulle donatie.

 

Ondertussen hebben wij ook een avond gedineerd met onze vrijwilligers in Grand CafĂ© Kuhlmann aan het Torenplein in Barneveld; om ze nog eens te bedanken voor hun geweldige, vaak jarenlange, inzet. De vrijwilligers hebben heerlijk gegeten en gedronken en waren net zo enthousiast over het uitje naar de dierentuin als onze deelnemers. 

We hebben in de loop van het afgelopen seizoen trouwens 4 nieuwe vrijwilligers kunnen verwelkomen(twee mannen en twee vrouwen) en daar zijn we ongelofelijk blij mee! Wat we nog kunnen gebruiken zijn chauffeurs om een deel van onze deelnemers van huis te halen. 

Ongetwijfeld zijn onze deelnemers nu al ongeduldig aan het wachten op de eerste zwemavond van het nieuwe seizoen begin september.

 

Vriendelijke groeten,

Bouke Froentjes, voorzitter ASRO

Hoofdsponsor

Sloepsponsoren