Uitroei avond 2019

19/12/2019

Afgelopen week heeft Ekiep´9 haar roeiseizoen afgesloten met een uitroeiavond in het Hoefslag die in het teken stond van: terugkijken over seizoen 2019, bedanken sponsoren en uitreiking Goede Doel 2019. 

Hierbij waren tal van sponsoren, vrienden en relaties aanwezig, want zonder hun ondersteuning is het nagenoeg niet mogelijk voor de mannen om hun doelstelling `door barnevelders voor barnevelders` te halen en te realiseren.
Op deze avond was er ook aandacht voor het goede doel, namelijk de “de Bongerd” in Lunteren. Hun doel is me
nsen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand te ondersteuning. Met de overhandiging van een geldbedrag is het voor “de Bongerd” mogelijk om met de realisatie van het nieuwe onderkomen in de nieuwe ontmoetingsruimte het zo aangenaam mogelijk te maken voor de bewoners. Na een dankwoord van een vertegenwoordiger van het goede doel is onder het genot van een hapje en een drankje nog even nagepraat over het afgelopen seizoen.

De mannen gaan in de winterperiode de sloep weer preparen voor het nieuwe seizoen om in 2020 weer volop de strijd aan te kunnen gaan. Voor 2020 is de verwachting dat de mannen weer een groot aantal wedstrijden gaan roeien. De mannen willen langs deze weg hun sponsoren hartelijk bedanken voor hun ondersteuning afgelopen jaar en wensen een ieder fijne feestdagen.
Foto van overhandiging "Goede Doel".

Meer nieuwsitems

Hoofdsponsor

Sloepsponsoren