Uitroei avond 2018

05/12/2018

Afgelopen dinsdagavond 28 november heeft Ekiep´9 haar roeiseizoen afgesloten met een uitroeiavond in het Hoefslag die in het teken stond van Ierland. Hierbij waren een groot aantal van onze sponsoren, vrienden en relaties aanwezig, want zonder hun is het moeilijk voor de mannen van Ekiep om hun doelstelling “door barnevelders voor barnevelders” te halen en te realiseren.
Op deze avond was er ook aandacht voor het goede doel, namelijk de stichting ASRO (Aangepaste Sport, Recreatie en Ontspanning). Hun doel is om mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking de mogelijkheid te bieden om te zwemmen en sport en spel uit oefenen in een ondiep bad.

Na een dank woord van de vertegenwoordiger van het goede doel was het tijd voor gezelligheid, het thema van de avond was Ierland, als kennis uitdaging  was er een  “Pub Quiz” georganiseerd.

Met behulp van Kahoot (digitale snelweg) werden er vragen gesteld over zaken die Ekiep aangaan en dat was nog niet gemakkelijk. Waarom een Pub Quiz, dit fenomeen is overkomen waaien vanuit de Angelsaksische landen waar Ierland ook toebehoort en dat is nu net het land waar wij in 2019 naar toe gaan om deel te nemen aan de Ocean to City race die zal plaatsvinden op 1 juni 2019 in Cork.

De race gaat over een afstand van 28 km met een klein gedeelte buitengaats, dus een nieuwe uitdaging die wij met veel plezier aangaan. Maar zover is het nog niet, eerst moet de sloep weer onderhanden genomen worden en dat is nog wel wat werk.
Wij willen langs deze weg onze sponsoren hartelijk bedanken voor de ondersteuning afgelopen jaren. Het is wellicht nog wel een beetje vroeg in de maand maar, wij willen een ieder fijne kerstdagen toewensen een goed uiteinde en een nog beter begin, hopelijk zien wij elkaar weer in 2019 voor wederom een goed roeiseizoen.

Hoofdsponsor

Sloepsponsoren