Ontstaan Ekiep'9

Het idee zelf, en de naam  Ekiep’9 in het bijzonder, is ontstaan bij een groep van negen vrijwillige brandweerlieden. Door omstandigheden is aan deze ‘hobby’ een einde gekomen.
Deze bijzondere groep, die zich kenmerkt door een grote saamhorigheid en motivatie en ondertussen een zestiental leden kent, wilde zich op een andere wijze inzetten voor de samenleving.

Een nieuwe uitdaging was snel gevonden door een gemeenschappelijke passie, n.l. watersport.
Als teamsport is gekozen voor sloeproeien, een bijzondere maar vooral actieve watersport. Dat Barneveld centraal staat is terug te vinden in de evenzo bijzondere naam: EKIEP’9.

ekiep 

Het credo van Ekiep'9 is dan ook "door Barnevelds voor Barnevelders" Met dit credo is Ekiep'9 begaan met de hulpbehoevende in de gemeente Barneveld.

Om hulpbehoevende personen en/of instantie te kunnen ondersteunen heeft Ekiep'9 een groot aantal sponsoren die het mogelijk maken om de doelen te realiseren. Wie deze sponsoren zijn wordt weergeven onder het tabblad sloepsponsoren. Hier is het mogelijk, mocht u geinteresseerd zijn om ons en daarmee goede doelen te ondersteunen, in te zien wat de eventuele mogelijkheden zijn.

Nu 12 jaar later in een iets andere bezetting roeien wij nog steeds. De sloep heeft vele kilometers gemaakt en ons door de jaren heen flink later ploeteren, maar hij ziet er nog steeds schitterend uit. Mochten er vragen dan wel opmerking of onduidelijkheden zijn, is de mogelijkheid om contact met ons op te nemen via het email adres info@ekiep9.nl.


Nieuws artikelen

  • Barre tocht Ekiep'9

    Ekiep’9 in gevecht met de elementen.   Het was vooraf even spannend of de wedstrijd in Makkum wel door kon gaa...Lees meer
  • Rabo grote clubactie

    Altijd goed als je de kas van de club kunt spekken. Wij hebben met de grote clubactie het mooie bedrag van 299,54 eur...Lees meer

Hoofdsponsor

Sloepsponsoren