Belevenissen van de Ekiep bus

Belevenissen van de Ekiep bus :Oldtimerrit

Wij kregen dit prachtige verhaal opgestuurd. De Bus maakt leuke dingen mee, lees dit hier:

Wat een prachtig weer was het zaterdag 31 mei, een ideale dag om de oldtimerrit te rijden.
Het was al vroeg een drukte van belang in het Grand Café,


Chauffeurs, vrijwilligers en bewoners, iedereen had er zin in!Er waren dertig mensen die mee wilden.

We reden via de Hessenweg>Meulunterseweg>Hogevalksedijk>Lagevalksedijk>Willinkhuizersteeg>Valkemeensedijk> wekeromseweg richting theetuin “de Heihut” van Bram en Riet van Ee.


Hier werden we zeer gastvrij ontvangen en kregen we koffie/ thee met verse appeltaart en slagroom aangeboden.

Het was héérlijk maar het meest bijzonder: Het was gratis!!

Wat mooi dat er nog mensen zijn die iets voor elkaar over hebben. Het zonnetje scheen zo lekker zodat we het tweede kopje ook nog op hebben. Mw. Weststraete heeft Bram en zijn medewerkers hartelijk bedankt voor de royale ontvangst en een aardigheidje overhandigd. Hierna hebben we onze route voortgezet via de Oude Garderenseweg> Breihutterweg richting Kootwijkerbroek en via de Krollerweg en de Wencopperweg weer naar Neboplus.Hier wachtte ons nog een warm onthaal want we kregen fris/wijn en een bittergarnituur. Mw. Ekkels heeft de chauffeurs bedankt voor hun tijd en auto’s omdat ze zo genoten had. Nu was het zo dat iedereen het een fijne middag vond. Ze sprak namens alle deelnemers want iedereen had het uitstekend naar de zin gehad. Dat de vrijwilligers het ook een mooie middag vonden blijkt wel uit het feit dat z meteen een toezegging deden voor een volgende keer. (of zou dat door de lekkere worst gekomen zijn die ze kregen?)Het was een middag waar nog Lang over nagepraat zou worden, jammer genoeg weer voorbij maar gelukkig hebben we de foto’s nog.


Hierbij nogmaals namens de gastvrouwen  bedankt! alle vrijwilligers, chauffeurs,  maar ook de heren van Ekiep voor het gebruik van de Ekiepbus!   het was fantastisch!!

Christa, Marjanne,Tineke en Trudy.Hoofdsponsor

Sloepsponsoren